Om meg

Jeg heter Mona Rensvold og er innehaver av Kennel Prikkant.

Jeg har hatt hunder siden 1990 og i mange år drev jeg med dalmatinere.
I Norsk Dalmatiner Klubb var jeg ganske aktiv innen hundetrening, da jeg var distriktskontakt for Oslo og Omegn i noen år, og i den sammenheng avholdt mange valpe og unghundkurs for klubben. I den samme perioden tok jeg Instruktør Trinn 1 kurs i regi av Norsk Kennel Klubb. Jeg trente mye lydighet og har konkurrert med alle mine dalmatinere, etter den tidens regelverk.  3 dalmatinerkull har jeg hatt over tid. Informasjon om tidligere kull ligger under kullets mødre, som nå alle er `i hundehimmelen`.

Min interesse for raser har alltid vært bred selv om jeg i mange år holdt meg til Dalmatineren. 
Jeg ønsket etterhvert en litt mindre rase og anskaffet meg Whippet. En rolig skapning innendørs, men med en utrolig fart og spenst utendørs. Får den en god løpetur om dagen er den glad. Det er en rase som liker å ligge mykt, så mine prinsipper om å ikke ha hund i sofa og seng måtte jeg kjapt gi opp når jeg fikk whippet i hus. En nydelig rase, vennligheten selv.

Jeg har også lenge hatt lyst på puddel men ikke turt pga pelsstell, så i mange år jeg var aktivt beundrer av rasen men det ble aldri noe kjøp. Så en dag i 2018 bare bestemte jeg meg, og var så heldig å få kjøpt en skjønn mellompuddeltispe. En sporty, aktiv livlig og glad rase. Jeg vil si det slik at en puddel, det er en lykkepille. 

Jeg har en allsidig hundeinteresse og brenner for god dyrevelferd. Planlegger mellompuddelkull, se under planer.