Planer

Vi planlegger kull på mellompuddel Ulli, Proudlady's Windy. NO 56961/18. Alle helsetester som anbefales av Norsk Puddelklubb et utført. Hun har A hofter, øyelyst fri og patella grad 0 (fri). Hun er gentestet av Laboklin for PRCD-PRA og har A staus og er ikke bærer. Dato vil avhenge av løpetid et. men følg med her så oppdaterer vi etterhvert. Far til valpene er planlagt etter NO 43899/18 RLI Lasciva Here I'll Stay. Han har vi valgt pga at alle helsekrav fra Norsk Puddelklubb er utført og er perfekte. Han trener Rally lydighet og han er stilt ut og tilfredsstiller utstillingskravene fra puddelklubben. 

Ulli har gjennomført mentalbeskrivning og har kjent mentalstatus. Hun har en bra avstamning med champion foreldre og besteforeldre.  Se under "mine hunder" for en oversikt over hennes nærmeste slektninger og info om henne. 

Ulli er en aktiv, snill og familieorientert hund.  Jeg har trent litt med henne, vi har prøvd både agility og lydighet men jeg har vektlagt turer i skog og mark framfor hundesport.  Ulli elsker å jobbe, så hvis jeg hadde villet kunne hun egnet seg godt i flere grener av hundesport. Hun har mye jaktinstinkt og er en aktiv frøken. I skogen er hun høyt og lavt og går ikke av veien hverken for et bad i en bekk eller et vann. Hun er mer en Pippi Langstrømpe enn en sart frøken.  Jeg forventer at valper etter Ulli vil være aktive. 

Om mellompuddel. 
Mellompuddel blir mellom 35 og 45 cm i skulderhøyde. Liten nok til å være praktisk, stor nok til å være med på det meste. Den må få nok mosjon og bør få flere utfordringer enn å bare være sofahund. Du skal ikke kjøpe puddel hvis du ikke gir den jevnlig pelsstell. En ustelt puddel med floket pels er et trist syn, og floker oppstår hvis pelsen ikke er ren. Det er ubehagelig for hunden. Hvis du ikke klarer pelstellet selv, så må du få hjelp av en hundefrisør eller annen med kunnskap om pelspleie.  

Om Kennel Prikkant.

Vi stiller opp gjennom hundens liv i den grad du selv ønsker det. Men vi håper på valpekjøpere som vil holde kontakt med oss og informere oss om hvordan det går med hunden. Vi er veldig opptatt av at det skal gå bra med den lille valpen vi sender fra oss og vil hjelpe så godt vi kan med råd og tips.

Når vi har kull er vi nøye med å sosialisere valpene.
De vil bo i huset med oss og venne seg til vanlige ting som skjer i en familie.
De vil være med å kjøre bil og møte folk og fe.

Vi vil stelle og venne de til klipp og barbering av snute og labber fra de er små.

Vi vil ha siste ordet i valg av valp da vi vil kjenne valpene og se hvilke som passer best med de ulike valpekjøperne.

Vi setter ikke ut valper på forvertsavtale.

Vi krever ikke at du skal stille ut hunden, vi selger familiehunder, men synes det er gøy hvis du ønsker det og vil støtte deg i den grad vi kan geografisk hvis du vil prøve.

Vi vil sette pris på om du HD røntger og øyeundersøker din hund når den er gammel nok selv om den ikke skal avles på.  
Dette fordi det bidrar til en sunn rase at man får en oversikt over helse til flest mulig hunder.

Velkommen til oss i Prikkant.