Info om valpekjøp fra Kennel Prikkant, kull 2021

 

Tispen har et rasetypisk gemytt. Hun er grei og snill og har mye energi å tilby hvis jeg vil jobbe med henne. Elsker sin familie over alt på jord og svært kjærlig med oss. Hun har ingen allergier. Korrekt tannstatus.

Hannhunden har et rasetypisk gemytt og er svært kjærlig, vennlig og sosial. Er pent bygget og er stilt ut flere ganger med excellent. Ingen allergier. Korrekt tannstatus.

Begge foreldredyra har foreldre som er utstillingschampions.

Kopi av alle helsepapirer, kontrakter og stamtavle samt øvrig info vil følge med i valpens perm. Det vil bli levert kam, børste, liten leke samt en teppebit med lukt fra mor og søsken. Vi gir råd om riktig fóring og valpen får med litt av den maten den er vant med. Vi sender også med liste over gode leverandører av produkter som kan komme til nytte. En beskrivelse av pelspleie vil også bli sendt med i valpepermen, og vi vil gi råd så godt vi kan til de som ikke har erfaring med klipperaser.

Pudler liker å lære. Spor, rally, agility og lydighet er det supert å drive med. Vi oppfordrer våre valpekjøpere til å aktivisere hunden. Man behøver ikke konkurrere men bare ha det gøy sammen.

 

Pappan til kullet i utstillingsklipp

Mammaen til kullet i hverdagsklipp.